facebook

Residencial Alexandre




Promoters were not satisfied with the shape of the land: had a hard curve to project implementation. It was irresistible to me. The idea was to leave it: the problem. A great cover curve folded on its facade: glazing seals, lighting gave the best apartments in the building. A variety of balconies, terraces and porches are deployed in their facades. Its context is dense, very urban, the project should look inward. Interpreting pens residential architecture, great cover after the passage narrows, darkens and appears round one large irregularly shaped courtyard that flows through the whole changing of Use: walkways, seating (benches, trees ) and leisure activities (swimming pool and garden). I am happy, in this case the set was not outside its main objective, the interior should be seductive, cause this life together. I mention this because I visited recently and found groups chatting, children playing, someone even remember reading in a gallery. Go